Hotel Cortijo de Salia is een gezellig hotel in het binnenland van de regio Axarquia in Malaga. Het ligt in de Alcaucin vallei, direct aan de voet van het natuurpark Sierra de Tejeda y Almijara. Een prachtig groen gebied met een zacht micro klimaat gedurende het hele jaar.

Wij bieden 9 kamers die allen verschillend zijn ingericht, een ruime gemeenschappelijke salon met veel ramen, een gezellige restaurant, een ruime tuin met diverse zithoekjes, een zwembad en een parkeerplaats.

Het hotel en de tuinen zijn geintegreerd in de natuur, de architectuur komt overeen met de zone, de cortijo was namelijk een oude boerderij die 5 jaar geleden gerestaureerd is. Men kan hier genieten van de natuur, de rust in een sfeer die de oude Arabische cultuur heeft achtergelaten.

Onze gasten zijn vaak verrast. Zij zien aan de buitenkant niet wat ze binnen allemaal kunnen verwachten; gezelligheid, persoonlijk contact, intimiteit, harmonie, gestes.

In de ruime tuinen die een relaxte atmosfeer uitstralen, kun je wandelen, zonnebaden, uitrusten, een goed boek lezen, en genieten van het landschap en de schitterende zonsondergangen.

De kamers bieden een of tweepersoonsbedden, een ruime badkamer met douche en ieder heeft zijn eigen terras met zitje. In het restaurant biedt men het ontbijt en maakt de eigenaar s´avonds heerlijke streekgerechten.

Vanuit het hotel kun je prachtig wandelen, mountainbiken of paardrijden. De Spaanse eigenaar Alfonso spreekt perfect engels en doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken.

www.cortijodesalia.com