Ben jij een Costa del Sol bezoeker en ben je er al eens geweest om te feesten of ben je daar geweest om werken? Als één het geval is dan is “De Nationale Reistest” programma voor jou!

Op 3 februari 2013 zal BNN programma uitzenden waarin de kennis over reizen getest wordt. In dit programma – dat op 25 januari 2013 zal worden opgenomen - testen we de kennis van reizen van bekende en onbekende Nederlanders.

In de studio zullen 6 publieksvakken de strijd met elkaar aangaan; welk vak weet het meest van reizen? De vragen van de test zullen betrekking hebben op allerlei aspecten die met reizen te maken hebben; cultuur, talen, geografie, grappige en opmerkelijke feiten maar ook de schone kunst van het reizen op zich.

Naast een vak van BN'ers zullen er 5 vakken zijn met mensen die vanuit hun werk of hun liefhebberij veel te maken hebben met reizen. Eén van de vakken zal gevormd worden door Costa del Sol bezoekers.

En dat is natuurlijk de reden dat jij deze mail/brief van ons krijgt. We willen je vragen of je het leuk vindt om - alleen of met vrienden die ook hebben gereisd – mee te doen aan De Nationale Reistest. Lijkt het je wat om je kennis van reizen te testen & aan een BNN-programma mee te werken? Stuur dan een e-mail naar: reistest@eyeworks.tv met de volgende gegevens:

- Naam

- Geboortedatum

- Telefoonnummer

- Emailadres

- Woonplaats

- Costa del Sol bezoeker

Als je nog vragen hebt – bijvoorbeeld over de andere vakken tegen wie de Costa del Sol bezoekers het opnemen – laat het ons dan weten, we beantwoorden ze graag.

Redactie Reistest

Eyeworks BV

Anthony Fokkerweg 61

1059 CP Amsterdam

The Netherlands

T. 020-3463752 of 020-3463759

Email: reistest@eyeworks.tv