Privé en rustig gelegen in de bergen, tussen de amandel- en olijfbomen in Alora, Malaga.

Het uitzicht is adembenemend.

Er is een romantisch buitenbed op het terras waar je tijdens de zwoele zomernachten de sterrenhemel kunt bewonderen.

Alora is een typische pueblo blanco, een wit dorpje genesteld tussen drie grote rotsen en bekroond door de ruïnes van het kasteel.

Het hele jaar door worden hier, en in de omliggende witte dorpjes, meerdere fiestas gevierd. En ook op gastronomisch gebied is deze omgeving zeer interessant en kunt u genieten van de Spaanse keuken. In Alora zelf vind u het tot nummer 2 uitgeroepen beste tapas restaurant van Andalusië!

De villa ligt 12 km van het ruige El Chorro natuurgebied, waar je kunt zwemmen, kanoën, wandelen, klimmen en waterfietsen.

De meren van Ardales zijn op een steenworp afstand, waar je je nog echt waant op een onbewoond eiland. Vlakbij het El Torcal gebergte met uitzonderlijke rotswanden en stenen waar je korte en lange wandelingen kunt maken.

U kunt tot 1500 meter hoog klimmen en ver over Andalusië kijken.

Tevens is het mogelijk uw eigen paard mee te nemen, er zijn stallen en een buitenbak aanwezig op 200 meter van de villa.

De Villa heeft een grote gezellige woonkamer van 50 m2 met een open keuken en een bar, 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wasmachine. In de woonkamer vind u een TV, een dvdspeler, een hifiset en een acoustische gitaar. Er zijn tevens diverse faciliteiten voor uw baby beschikbaar, een eetstoel, babybed en wipstoel. Het gehele leefoppervlak is 100 m2.

Er zijn twee grote terrassen om de villa, een om de zonsopgang te bewonderen en de andere om de zonsondergang te zien.

Het privé zwembad is omringd door een gedeeltelijk overdekt terras dat schaduw biedt overdag.

In de avond zijn het zwembad en het terras verlicht. Een ideale plek voor de zwoele lange avonden onder het genot van een koel drankje en het betoverende uitzicht.

Eventueel is er een mogelijkheid voor het huren van paarden en het maken van buitenritten in de bergen. Ook in de winter is het heerlijk toeven in dit mediterrane klimaat

Wifi is gratis beschikbaar.

www.vakantieinandalusie.com